Kaupunkilinja

Paikallisliikenne Torniossa

Kaupunkilinja täydentää Tornion joukkoliikennepalveluja ja tarjoaa helpon ja edullisen tavan liikkua keskustan läheisyydessä. Kaupunkilinjalla pääset Putaan vaihtopysäkille, Rajalla-kauppakeskukselle, Kivirannalle, Puuluotoon sekä Torpin kauppakeskittymille.

Kaupunkilinjan auto on varustettu TornioHaparanda -logolla. Vastaamme reitin liikennöimisestä, julkaistavista aikatauluista ja reittikartasta.

Hinnat ja maksaminen

  • Aikuiset 3 euroa/nousu
  • Alle 18-vuotiaat 1,50 euroa/nousu
  • Alle 4-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi
  • Tornion kaupunkilippu

Käteisen lisäksi maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Matkahuollon myymät matkakortit. Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain soveltamisalaan lukeutuvat asiakkaat saavat kulkea autossa maksutta todentamalla kuljetustukipäätöksensä. Myös lastenvaunujen kanssa matkustava henkilö kulkee maksutta. 

Matkanteon sujumiseksi matkustajia pyydetään varaamaan tasaraha ja esittämään tarvittaessa alennettuun hintaan oikeuttava asiakirja. Asiakkailta, jotka käyttävät aikatauluun merkittyjä vaihdollisia yhteyksiä, peritään vain yhden nousun hinta.

Jos lähistöllä ei ole pysäkkiä, voit pysäyttää auton reitin varrella myös muussa turvallisessa paikassa kättä heilauttamalla. Asiakkaat, jotka eivät pääse reitin varrelle, voivat hyödyntää kutsuohjattua palveluliikennettä

Kutsuohjatun kyydin voit tilata kaupunkialueelta numerosta +358 400 167 773 ja maaseudulla numerosta +358 40 761 6061

Kutsuohjattu palveluliikenne kaupunkialue aikataulu.

Kutsuohjattu palveluliikenne maaseutualue aikataulu.

Kaupunkilinjan liikennöinnistä, alennetuista lipputuotteista ja esimerkiksi autoon unohtuneista tavaroista voit tiedustella puhelinnumerosta +358 400 166 326. Samasta numerosta saat tietoa myös tietöiden ja tapahtumien aiheuttamista tilapäisistä reittimuutoksista. Puhelinnumero palvelee liikennöintipäivinä klo 8-15.

Hyppää kyytiin!

Kesäaikataulu 13.6.2024-4.8.2024

Aikataulu

Reitit


KAUPUNKILINJAN ASIAKASPALVELUNUMERO

+358 400 166 326

REITTIKARTTA

AUTOJEN SIJAINNIT